Nieuws

Droom en doe mee op IJburg

Op donderdag 16 februari van 20.00–22.30 uur vindt de achtste bijeenkomst plaats van het sociale netwerk IJburg Droomt IJburg Doet. Dan wordt er gediscussieerd over de ontwikkelingen in de wijk, maar vooral worden er ideeën en initiatieven ontplooid. Iedereen is welkom. De avond vindt plaats in theater Vrijburcht op Steigereiland.

Dromen moet, zeker. Maar de mensen van IJburg Droomt, IJburg doet zien graag dingen werkelijkheid worden. “Kijk maar wat er door bewoners en ondernemers de laatste tijd allemaal op IJburg gerealiseerd is. Een kerstmarkt, jongerenfeest IJSKOUD, en een speeltuin om nog maar eens wat te noemen. IJburg leeft kortom, en dat houden wij graag in stand.”

Medewerkers van stadsdeel Oost zijn ook aanwezig deze avond.  Zij beantwoorden hier zo mogelijk direct je vragen over vergunningen, subsidies en andere beleidszaken. Ook vertellen ze meer over hun nieuwe plannen voor crowdfunding.

Voor meedoen op 16 februari hoef je bij wijze van spreken niks te kunnen. Als je een idee hebt, juist inspiratie op wil doen of met anderen wilt brainstormen, je bent waardevol en van harte welkom. “Juist een mix van mensen zorgt voor nieuwe input en frisse ideeën.”

Vanaf 20.00 uur is er inloop en koffie; om 20.15 uur gaat de avond van start. Kijk voor het complete programma of als je iets wilt inbrengen op www.ijburgdroomt.nl.

Lees ook:
Netwerken op IJburg: voor elk wat wils (26-05-2011)
Michael Boogerd opende ijsbaan Ivensplein (22-12-2011)
IJSKOUD, feest voor jongeren (24-12-2011)
Platform voor jongeren in oprichting: Y-connect (14-12-2011)

Foto: Bijeenkomst IJburg droomt in mei 2011