Nieuws

Drive-in bios in Duivendrecht vanaf 31 juli 2020

Op het terrein van Borchland in Amsterdam-Duivendrecht verrijst vanaf vrijdag 31 juli een Drive-In Bioscoop. Onder meer de films Bohemian Rhapsody, The Lion King, Midway en Green Book, worden er vertoond. De Drive-In bios is er drie weken iedere dag. Op een LED-scherm van 16 bij 8 meter worden ‘s middags en ‘s avonds drie films getoond. Het is een samenwerking tussen Pathé, evenementenlocatie Borchland en De Wit Events met plaats voor 120 auto’s.

Een van de organisatoren: “Wij stonden al een tijd klaar om de Drive-In Bioscoop werkelijkheid te maken deze zomer. Wij zijn heel blij dat door de versoepelde maatregelen vanuit de overheid dit eindelijk mogelijk is.”

De films starten om 13.00 uur, 16.00 uur en 20.00 uur. Bezoekers kunnen vanaf een uur van tevoren op locatie inrijden. Een ticket kost €22,50 per auto en Borchland verkoopt ter plekke onder andere frisdranken, M&M’s en popcorn. Uiteraard worden alle alle 1,5 meter-maatregelen gewaarborgd. Films, tickets en info: www.pathe.nl/drivein.