Nieuws

Designgalerie (en shirtshop) Indische buurt

Eclectix – specialist in t-shirtdesign, shirtbedrukking, streetwear en raam- en autostickers – opent donderdag 1 maart officieel haar winkel en designgalerie aan de Bankastraat 21 in de Indische Buurt. “Een nieuwe creatieve aanwinst voor de Amsterdamse buurt die enorm in opkomst is,” vindt de eigenaar.
Binnenkort kun je er online ook je eigen bedrukking ontwerpen. In het karakteristieke pand vind je alleen producten die ‘eerlijk’ zijn geproduceerd. “Tegenwoordig is er een ruim aanbod aan duurzaam geproduceerde T-shirts en sweaters op de markt die tegelijkertijd trendy en stijlvol zijn”, zegt oprichter Sander van Engelen (34). “Bovendien blijkt eerlijk textiel in de praktijk keer op keer van veel betere kwaliteit te zijn.”
Van Engelen heeft bewust gekozen voor de Indische Buurt als vestigingsplek. “Er waait de laatste jaren een frisse en dynamische wind door de buurt. Steeds meer jonge mensen en creatieve zelfstandigen trekken hier naar toe. Een fantastische plek om je als startend ondernemer te vestigen.” Facebookvrienden van Eclectix ontvangen in de openingsperiode 20% korting op de eerste bestelling.