Nieuws

Design020 ‘Bolwerk’ 24-26 september

Tijdens Elle Inside Design Amsterdam, gehouden van 24 t/m 26 september in Het Lloyd Hotel, is woonwarenhuis Design020 een van de vier zogenoemde Bolwerken. Belangstellenden kunnen er interieuradvies krijgen, een lichtplan laten maken, ideeën opdoen voor de tuin, en nog veel meer. Het thema in het IJburgse Bolwerk is architectuur en daarom is er op zaterdag 25 september in samenwerking met de makelaars een open huizen route op IJburg georganiseerd.

Elle Inside Design is een designevenement waar alles draait op het nieuwste design; van maakproces tot eindproduct. Het hoofdkwartier van Inside Design is het Lloyd Hotel. In de hotelkamers is werk van vooraanstaande ontwerpers te zien. ELLE Wonen heeft een expositie van keramiekdesigners samengesteld. En ook hier is interieuradvies verkrijgbaar.


Ook andere Bolwerken stellen hun deuren open tijdens Inside Design 2010. Behalve Design020 zijn dit IJm, Loods6 en Cruquiuskwartier. Overal zal iets bijzonders te doen of te zien zijn: workshops, performances, exposities, proeverijen en meer. Bezoekers kunnen zich vanaf Het Lloyd Hotel met bussen en bootjes naar Design020 (en de andere Bolwerken) laten brengen.


Het op Steigereiland gevestigde woonwarenhuis Design020 biedt een totaalconcept op woongebied. Het pand is ontworpen door architect Cees Nagelkerke. Oprichters zijn Rolf en Olivier Smitshuijzen van de Kasstoor&Wonen2000. Design020 bestaat uit negen verschillende winkels en showrooms die elkaar aanvullen. Er is een café in het pand, en architecten en ontwerpers kunnen er samen komen om te vergaderen of te werken aan de speciaal ingerichte ‘flexplekken’. Op de parkeerplaats van Design020 is parkeren gratis.