Nieuws

De Magische Maand Maxis van start

Bij Winkelcentrum Maxis Muiden staat december in het teken van speciale acties. Zo heeft het winkelcentrum op vrijdag 27 november sinterklaascadeautjes ter waarde van 5000 euro gedoneerd aan de Voedselbank Gooi & Vecht. Ook komt er bijvoorbeeld een speciale drive-in waar bezoekers cadeautjes kunnen laten inpakken en een kerstpakkettenactie.

Ben Boogaard, voorzitter van de winkeliersvereniging Maxis: “We wilden iets speciaals doen voor kinderen die het thuis niet breed hebben. De coronasituatie duurt erg lang. Als winkelcentrum – met meer dan een miljoen bezoekers per jaar – kun je dan achteroverleunen, of je inzetten voor het geluk van anderen. Zo is de Magische Maand ontstaan.” 

Drive-Inpakstraat
De cadeaus worden in een speciaal ingerichte coronaproof cadeau-inpakstraat in een hoek van het Maxiscomplex overhandigd. 
Deze Drive-INpakstraat is ook handig voor klanten van Maxis. Zij kunnen vanuit hun auto producten af te geven om die gratis te laten inpakken, terwijl ze zelf op veilige afstand (en warm) in hun auto wachten. Het team van inpakkers is tot eind december op vrijdag en zaterdag van 11.00-17.00 uur en op drukke dagen zoals 24 december aanwezig.

Kerstpakketten
Begin december start ook de Gun Een Ander Iets Moois-winactie. Klanten van Maxis kunnen een dierbare vriend of een familielid via de social media-kanalen van Maxis aandragen als deze persoon in 2020 iets moois, bijzonders of spraakmakends heeft meegemaakt. Onder de meest bijzondere verhalen verloot Maxis kerstpakketten van meer dan 50 euro en met meer dan 25 producten per stuk. De pakketten worden op 18 december vanuit de Drive-Inpakstraat uitgereikt.

Zie facebook en instagram: ‘MaxisMuiden’.