Nieuws

Culinaire wandeling door Het Twiske, win twee tickets

Op zaterdag 24 september organiseert Twiske Haven voor de eerste keer een culinaire wandeling. De tocht is zo’n zeven kilometer lang en leidt langs Zorgboerderij De Marsen, Twiske Haven en Paviljoen Twiske. Met dit evenement willen de ondernemers met name mensen uit de omgeving, de mooie natuur en het aanbod van recreatiegebied Het Twiske laten ontdekken.

–advertorial-

Op deze drie locaties krijgen deelnemers een hapje en een drankje aangeboden, bestaande uit koffie, thee of sap met gebak, een lunch en een dessert (lunch en dessert exclusief drankjes). De wandeltocht is geschikt voor alle leeftijden . Deelnemers lopen op eigen gelegenheid; er is tevens gelegenheid tot spelen op een van de speelplaatsen, een kijkje te nemen op een van de vele strandjes of een bootje te huren (dit is niet bij de wandeling inbegrepen).
De wandeltocht wordt aangeboden als volledig verzorgd programma; deelname bedraagt € 29,50 per persoon. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt een prijs van € 14,75 per kind. De wandeltocht start tussen 10.30 en 12.30 uur bij Zorgboerderij De Marsen aan Pikpotweg 1, 1121 HZ in Landsmeer. De wandeling eindigt rond 15.30 uur.

Win tickets
Twiske Haven organiseert op haar Facebookpagina een prijsvraag waarbij twee tickets voor de wandeling te winnen zijn. Deze prijsvraag gaat aanstaande donderdag van start.

Tickets via de website.