Nieuws

Camping Zeeburg gaat luxe en nodigt Amsterdammers uit voor een nachtje

Camping Zeeburg is uitgebreid met ecologische cabins. Om dit te vieren houdt de camping op zondag 23 juni Open Tent. Tussen 13.00 en 22.00 uur is er livemuziek van maar liefst acht bandjes met blazers, en later op de avond neemt een DJ het muziekroer over. Op het aangrenzende IJmeer kan de hele dag worden gekanood en gesupt. Op de wal worden voor kinderen percussieworkshops gegeven. Om 16.00 uur gaat de barbecue aan.
Gratis Nachtje Zeeburg
Ter ere van de feestelijkheden geeft Camping Zeeburg vijftig gratis kampeerplaatsen (inclusief late check-out) weg voor de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juni. Je hoeft alleen maar mailtje te sturen naar info@campingzeeburg.nl. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Het lijkt campingeigenaar Toon Weijenborg ‘enorm leuk’ als alle mensen uit Oost die altijd al een keertje van plan waren langs te komen, nu echt eens hun tentje pakken en een nachtje komen logeren…
“Amsterdammers,” zegt hij, “kunnen trouwens ook te allen tijde langskomen in het vernieuwde café-restaurant. Voor eten, drinken en optredens .”

De toegang voor Open Tent is gratis, kosten voor de barbecue zijn €15 voor volwassenen en €6,50 voor kinderen. Het volledige programma vind je op campingzeeburg.nl en de Facebook-pagina.