Nieuws

Buurtloop Oostelijk Havengebied en Hardloop Avond4daagse IJburg

Vier avonden achter elkaar een hardlooproute van vijf of tien kilometer lopen, in dezelfde sfeer als de reguliere avondvierdaagse. Wie deze uitdaging aan wil gaan, kan zich aanmelden voor de Hardloopavond4daagse, die in de week van 23 tot en met 26 mei op IJburg gehouden wordt. Dit jaar wordt voor het eerst ook de mogelijkheid geboden om 4×5 kilometer te lopen.
Ter voorbereiding op deze prestatieloop organiseert Motion3 op 12 mei een clinic. Lopers krijgen nuttige tips over onder meer materiaal, voorbereiding, rust en voeding (kosten: €5, aanvang 20.00 uur, aanmelden via info@motion3.nl).
Hardloopavond4daagse, 23–26 mei, startpunt is hockeyclub AHC IJburg in het Diemerpark, aanvang 20.00 uur. Zie voor info en aanmelding: hardloopavond4daagse.nl.

Op zondag 29 mei wordt voor de tweede keer de OHG Buurtloop georganiseerd in het Oostelijk Havengebied. Er is een 5- en een 10-kilometerloop en voor kinderen een loop van 1, 2 en 3 kilometer.
Dankzij sponsoren uit de buurt zijn er leuke prijzen te winnen. Als extra onderdeel wordt dit jaar een wandelroute van 10 kilometer uitgezet langs de mooiste plekken van het Oostelijk Havengebied. De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen er weer een mooi evenement van te maken. Inschrijven kan via de website: www.buurtcooperatieohg.nl/buurtloop/.