Nieuws

Beautysalon MJ Amsterdam is weer open, rode loper ligt uit

Na een periode van verplichte stilte vanwege coronamaatregelen, mag beautysalon MJ Amsterdam sinds vandaag de deuren weer openen. Met de nodige maatregelen lukt het om veilig te werken. Het zal wel wennen zijn, maar zowel de klanten als de medewerkers hebben heel veel zin om aan de slag te gaan. De rode loper ligt vandaag uitgerold om de eerste gasten te verwelkomen. MJ Amsterdam is gevestigd aan de Pampuslaan 27-29.

Het was een enorm pittige tijd waarop van de ene op de andere dag mijn twee zaken dicht moesten, vertelt eigenaresse Marie-José. “Gelukkig hebben we met het team niet bij de pakken neer gezeten. We hebben een webshop opgetuigd, veel onlinetrainingen gedaan en de salons zijn van top tot teen extra schoongemaakt en geverfd. We zijn blij dat veel mensen weer een afspraak willen maken. Zo veel zelfs, dat de site even was vastgelopen. We werken, nog steeds door de corona-richtlijnen, met een beperkt team en alleen op afspraak.”

Bij MJ Amsterdam kun je terecht voor alles op het gebied van beauty zoals bindweefselmassages, facials, nagels, massages, pedicure, botox, waxen, make-up, wenkbrauwen enzovoorts. “We hebben voor alles specialisten in huis.”

MJ Amsterdam, Pampuslaan 27–29, 020-4165098, www.mjamsterdam.nl
Een tweede vestiging van MJ Amsterdam is gevestigd op de Ceintuurbaan 201.