Sport

AHC IJburg zoekt hockeyjongens

Hockeyclub AHC IJburg zoekt sportieve jongens die de twee D-elftallen komen versterken. Ben je tien of elf jaar en hou je van hockey? Dan is AHC IJburg heel hard op zoek naar jou!

Hockeyen bij AHC IJburg betekent twee keer per week buiten trainen in het Diemerpark. Woon je op IJburg of aan de andere kant van de Nesciobrug, het is dus altijd lekker dichtbij. Tijdens de training werk je aan je conditie en er wordt natuurlijk vooral heel veel gewoon gehockeyd. Je oefent de hockeytechniek als aanvaller, middenvelder en verdediger en je leert truckjes om de tegenstander te snel af te zijn.

Kampioen
In het weekend speelt het elftal mee in de competitie van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). Je hockeyt dan op zaterdag tegen clubs uit de regio. Spannend, want aan het eind van het seizoen gaat het de winnaar van de competitie met de grote trofee naar huis.

Positiespel
Ben jij een onverschrokken spits die recht op z’n doel af gaat? Of kun jij juist als geen ander het doel verdedigen? De coach observeert alle spelers en bepaalt op welke positie je het beste past in het elftal. Zo kan hij een goed team samenstellen dat z’n mannetje staat in de competitie.

Meedoen?
Ben jij die sportieve jongen van tien of elf jaar die het elftal komt versterken? En heb jij zin om echt goed te leren hockeyen? Kom dan een proeftraining volgen op woensdag 10, 17 en/of 24 april 2013. Je kunt je aanmelden door een mail met je naam en telefoonnummer te sturen naar hockey@ahcijburg.nl. Wil je nog meer weten over AHC IJburg? Kijk op de website: www.ahcijburg.nl.