Jungle Amsterdam
Muziek

Zanggroepen Muziekschool Amsterdam

In concert: meerstemmig vocaal Pop-Americana

The Vocalites is een klein gemengd pop koortje van 7 zangtalenten in de leeftijd 11-14 jaar. Samen zingen ze de mooiste liedjes anno nu. Hun stijl is eigenwijs en origineel.

Vocalista’s is een zanggroepje van 8 eigenwijze meiden van 16. Ze zingen aparte popstukken, en weten je in te pakken met hun prachtig gebalanceerd maar uitgesproken geluid.

Vocalirious is een gemengd pop koortje van jong volwassenen met een bijzonder mooi emotioneel geluid. Ze vermijden de gebaande paden en zoeken het in old school songs; en mash up’s Hun kracht ligt in het detail. Een fijn uitgebalanceerd popkoortje met net dat beetje exrtra.

Vocal Freedom is een getalenteerd groepje eigenwijze studenten die altijd de lat hoger weten leggen. Ze zijn al 10 jaar samen en ze specialiseren zich in aparte pop stukken, a capella zang en mash up’s. De stukken worden speciaal voor hen gearrangeerd. Diversiteit is hun sleutelwoord. 11 meiden die met hun inzet het getal overstijgen en weten te overtuigen met hun bijzondere samenzang en sound.

Piano begeleiding: Thijs Cuppen – zangdocente/ dirigente : Carmen Gomes

Tweede van Swindenstraat 26.