Plein Theater
Lezing

Amsterdam Talks Sex: Summer of Sexy

Line up: Handan Aydin (host) & gasten (tba)
Open: 20:30 – 21:30 hrs
Tickets: € 11 (vanaf) + consumptiemunt / Regulier: €13 | Student/ CJP: €11 | Stadspas groene stip: €4,50 | Vrije toegang voor leden van We Are Public | Inclusief welkomstdrankje!
Let’s talk about sex, baby!
De theaterzaal is de nieuwe chatroom! Het Plein Theater maakt ruimte voor intieme live gesprekken in een veilige setting. In de talkshowserie Amsterdam Talks Sex maakt sex, love en relationship coach Handan Aydin seksualiteit bespreekbaar door met (ervarings)deskundigen én publiek in gesprek te gaan, vanuit elke keer een andere invalshoek.

Veel van wat we hebben geleerd over sex, is eigenlijk niet wat je wilt weten. Er zijn zoveel schakeringen in de echte, diverse wereld van seksualiteit. Verschillende culturen denken anders over seks, ieder mens beleeft seksualiteit anders en verschillende groepen in de samenleving gaan er anders mee om. In Amsterdam Talks Sex vieren we die diversiteit en willen we een safe space creëren waar we laten zien hoe leuk én leerzaam het is om over seksualiteit te praten.

Kom langs en praat mee over fetisjen, orgasmes, religie & seksualiteit en meer! Om de tongen alvast los te maken en elkaar beter te leren kennen organiseren we voorafgaand aan de talkshows speeddates het café.

Heb je een idee voor een onderwerp of gast voor een volgende editie of wil je vaker meedenken met ons programma? Tip ons of meld je aan bij de buurtredactie!

#GETINVOLVED
Heb jij iets te vertellen over het onderwerp Summer of Sexy? Laat het ons weten en misschien nodigen wij jou wel uit om mee te praten in de talkshow! Ook vinden wij het heel erg leuk als je mee wil denken met ons programma, we hebben een open redactie waar iedereen zich aan aan mag sluiten.