Nieuws

AFC E8 op bezoek bij Hard Rock Café

Het Hard Rock Café Amsterdam sponsort de AFC IJburg E8. Zij vullen de sponsoring op een bijzonder wijze in. Kregen de voetballers behalve hun mooie shirt ook een tas en een pet; afgelopen zaterdag waren zij in het café uitgenodigd voor een uitgebreide lunch. Alsof zij kampioen waren geworden – ze staan vijfde… – werden ze door het management onthaald.

Een mooie plek aan het water met cola, friet, hamburger en ijs. Voor de ouders was er lekkere tapas. Claire Skudder, moeder van E8-speler Luca en werkzaam bij het Hard Rock Café: “Kinderen zijn de toekomst en het is belangrijk dat ze ondersteund worden. De oprichters van het Hard Rock Café hadden als motto: ‘take time to be kind’ en dat is nog steeds ons uitgangspunt.” Ook in de toekomst blijft het café sponsor van de club. Claire Skudder: “De lunch was heel gezellig en we vonden het heel leuk om te zie hoe enthousiast de voetballers en hun ouders waren!”

Door Jac. de Wit

Foto (Roberto Catino), v.l.n.r.: Adam Peters, Derk Niessink, Joran de Ruiter, Luca Catino, Morris de Wit, Finn Sikking, Shakour van Willigen, Ties van Gool, Luca van Commenee, Lasse Boering.