Advertorial

Boerenjongens stopt: ‘Een geweldig mooie tijd’

Na bijna twaalf jaar hebben de eigenaren besloten om te stoppen met Eetwinkel Boerenjongens. “Dit was een moeilijke beslissing en we zijn uiteraard niet over één nacht ijs gegaan.” 2 juni is de laatste dag.
De afgelopen jaren hebben zij veel mooie dingen meegemaakt in de wijk, huwelijken gesloten zien worden, kinderen geboren zien worden en op zien groeien. “Maar ook de verdrietige momenten hebben wij meegemaakt. We zullen onze klanten dan ook enorm gaan missen. Wij willen iedereen bedanken voor de vele hartverwarmende reacties op ons eerder aangekondigde besluit te stoppen. Wij kijken uit naar nieuwe levensfases, maar dat neemt niet weg dat het vertrouwen in onze winkel en de vele leuke reacties in het afscheidsweekend een echte kroon op ons werk waren.”
Nog maar een paar dagen. Zondag 2 juni om 18.00 uur sluiten de deuren, dat is echt de laatste dag. “Graag ontmoeten wij iedereen de komende dagen nog een keer in onze eetwinkel. Voor wie we niet meer zullen treffen: wij willen je bedanken voor de geweldig mooie tijd die wij samen met jullie hebben gehad.”

Gedreven ondernemer
Boerenjongens is eventueel nog op zoek naar een gedreven ondernemer of ondernemerspaar die de exploitatie van Eetwinkel de Boerenjongens en het cateringbedrijf zou willen voortzetten. “Boerenjongens zou deze zomer zijn 17de verjaardag vieren en biedt interessante groeimogelijkheden, onder meer online. Er zijn diverse opties ter overname bespreekbaar, waarvan gedeeltelijke financiering tot de mogelijkheden behoort.” 
Voor meer informatie of vragen: lucia@top-catering.nl.
“Tot ziens!”