amsterdam IJburg (exacte locatie volgt)
Diversen

IJburgDroomt-IJburgDoet

DROMEN, ONTMOETEN EN DOEN!
23 januari 2014: Bijeenkomst IJburg Droomt-IJburg Doet
Tijdstip: 19.30-22.30 uur
Locatie: Amsterdam IJburg (exacte locatie via social media)

Heb jij een idee voor IJburg en kun je wel wat hulp gebruiken bij de uitwerking ervan? Of wil je weten wat IJburgers van jouw initiatief vinden? Kom dan op 23 januari 2014 naar de eerste samenscholing van IJburg Droomt-IJburg Doet in het nieuwe jaar! De bijeenkomsten zijn een combinatie van succesverhalen, brainstorms, een zeepkist en intermezzo’s met muziek, zang, een verhaal etc. IJburg Droomt-IJburg Doet wil dromen, ontmoeten en doen!

Van energie & zorg naar doelen & kinderen
Een aantal initiatieven voor 23 januari is al bekend. We gaan brainstormen over het opzetten van een energiecooperatie en over de rol van de community bij de zorg in de wijk. Kompas op IJburg wil graag horen wat IJburgers belangrijk vinden en Antonie Heidweiler wil kijken hoe de opera BOOM een vervolg kan krijgen. Op de zeepkist verwachten we IJlab over nieuwe kinderworkshops op IJburg en In de buurt van geluk.

Idee of oproep?
Wil je graag met andere IJburgers brainstormen over jouw idee op 23 januari? Dat kan. Of heb je genoeg aan een korte oproep of aankondiging op de zeepkist? Ook dat is mogelijk. Je kunt ook alleen komen brainstormen. Je hoeft hier niks speciaals voor te kunnen en het wijst zich vanzelf. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen met frisse ideeen!

Meer informatie
Ben je geinteresseerd in een brainstormtafel of wil je op de zeepkist, meld je dan aan via facebook www.facebook.com/ijburgdroomt of de website www.halloijburg.nl. Ook vind je daar in januari de exacte locatie. Je kunt IJburgDroomt ook volgen op www.twitter.com/IJDIJD1

IJburgDroomt-IJburgDoet is een organisch meshwork van personen die actief zijn in de Amsterdamse nieuwbouwwijk IJburg. Het zijn bewoners, ondernemers en vertegenwoordigers van stadsdeel en maatschappelijke organisaties. Elk levert op eigen wijze een bijdrage aan het gedeelde doel: de doorontwikkeling van IJburg. Iedereen die interesse heeft om bij te dragen, is welkom.