L63
Informatief

Lezing over Massage bij Kanker.

Lezing door Estelle Smits en Klara van Zuijdam van Tuijl

€17,50 excl. 21% BTW (€21,18 incl.)

Tijdens de lezing gaan Estelle en Klara in op wat masseren bij de ziekte kanker inhoudt. Wat is kanker en hoe metastaseert het, wat komt er kijken bij het masseren van mensen die leven met kanker, voorbeelden uit de praktijk en waarom het aanraken met aandacht hierin zo belangrijk is.

Estelle en Klara hebben elkaar ontmoet bij de opleiding ‘Massage en kanker’ aan de Wellness Academie van Hasselt, België. Daar ontdekten zij dat ze dezelfde missie hebben: het toegankelijk maken van massage voor iedereen die leeft met kanker. Ze besloten te gaan samenwerken. Klara heeft een praktijk ‘Kadira’, Estelle een praktijk ‘Helder lichaam & geest’. En zo was de samenwerking ‘Helder & Kadira – massage bij kanker’ geboren. In deze samenwerking geven ze o.a. trainingen “Massage bij kanker voor professionele massagetherapeuten”. Voor meer informatie zie www.massagebijkanker.nl

Inloop vanaf 09:30, ontvangst met koffie en thee. Aanmelding + betaling is mogelijk tot uiterlijk 1 maand voorafgaand aan de lezing. Vanaf 25 deelnemers kan de lezing plaatsvinden. Max. aantal deelnemers is 50.