Huiskamer van Hartskracht
Spiritualiteit

Stadsverlichting IJburg – Meditatie avond

Let’s light up IJburg!

Elke 2e zondag van de maand zet ik de deur van onze huiskamer open om samen een uur te mediteren. Deelname is gratis!

Stadsverlichting is een initiatief van Kris en Tijn Touber om een cultuur van verlichting te stimuleren. Zij nodigen mensen uit om hun huiskamer beschikbaar te stellen zodat mensen met elkaar in stilte kunnen zijn. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die samen stil zijn een coherent veld creeren dat een meetbaar positief effect heeft op de samenleving als geheel.

Zo vaak vragen mensen hoe ze kunnen bijdragen aan een betere wereld. Het antwoord is simpel. Ga regelmatig samen met anderen een uurtje mediteren. Hoe meer mensen op deze manier samen zijn in een helder en coherent bewustzijn, hoe groter het krachtveld zal worden. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die samen stil zijn een coherent veld creëren dat een meetbaar positief effect heeft op de samenleving als geheel. Een heel kleine groep mensen kan een groot effect hebben op de samenleving, indien zij coherent zijn – dat betekent: stil, afgestemd, beschikbaar.

Ik heb zelf de ervaring dat de stilte me steeds weer terugbrengt bij mezelf en mijn eigen hartskracht. Ik vind Stadsverlichting een prachtig initiatief waar ik graag aan meedoe en zet de deuren van de huiskamer van Hartskracht op de Zwanebloemlaan 62 elke tweede zondag van de maand open. Je bent van harte welkom om mee te doen!