Mediamatic Fabriek
Jeugd

Kinderworkshop ‘Maak je eigen ruilkrant’

Zou jij je broer ruilen voor een paard? Of je X-box voor het dagboek van je zus? SwapUpShop wil tijdens deze gratis workshop een ‘ruilkrant’ in elkaar zetten, onder professionele begeleiding van een kunstpedagoog. Alle redactionele stappen van de krant worden doorlopen. De kinderen kunnen verhalen bedenken, tekeningen voor de krant maken en daarbij het onderwerp ‘waarde’ op een speelse manier bekijken.

Hoe kan je meedoen?
Is jouw dochter/zoon tussen de 7 en 10 jaar oud en wil hij/zij met ons meedoen? Kom in de namiddag van 24 november met ons ruilen! Schrijf een mail naar: checkin [at] swapupshop.com om je aan te melden. Let op: aantal deelnemers is beperkt.

Meer informatie
Dit is een Nederlandstalige workshop. Deelname is gratis, je betaalt alleen entree voor de tentoonstelling Ruilen. Dit is een tentoonstelling en serie evenementen over ruilen, van 20 oktober tot 6 januari. Geopend van woensdag t/m zondag, van 13.00 tot 18.00 in Mediamatic Fabriek. Entree: in ruil voor bijvoorbeeld een half uurtje stofzuigen of een uur bardraaien kun je gratis naar binnen. Anders betaal je €5,- voor een lidmaatschap inclusief gratis entree voor een maand. Kinderen half geld.