Ingezonden mededeling

ZZP-boekhouder Amsterdam uw digitale boekhouder

ZZP-boekhouder-Amsterdam heeft alles gedigitaliseerd. Online boekhouden is niet meer weg te denken in de wereld van de zzp’er. De tijd van multomappen en volle ordners is voorbij. Als u klant wordt bij ZZP-boekhouder-Amsterdam dan leren wij u ook stap voor stap om digitaal verder te gaan. Less is more is ons motto. Minder papierwerk, niet meer printen, minder reistijd, minder afspraken. Maar meer tijd voor datgene waar u uw geld mee verdient: het draaien van uw eigen zaak.

Mailen naar boekhouder Amsterdam
U kunt gewoon vanaf uw pc of vanaf uw telefoon de documenten doorsturen. Elk kwartaal krijgt u van ons een sms’je en een email met de info die wij nodig hebben. Tien jaar geleden was dit voor velen nog een andere wereld, maar anno nu is het de gewoonste zaak van de wereld.

Gericht opvragen facturen
U mailt elk kwartaal de pdf van uw bankrekening, een mt-940 bestand mag ook, u klikt even uw verkoopfacturen aan die al op uw pc staan en zet die in de mail. Als u die verstuurt kunnen wij al tachtig procent van het werk doen. Zeer gericht vragen wij inkoopbonnen van u op. U dient ze zelf zeven jaar te bewaren, maar wij hoeven niet elk kwartaal de maandelijkse factuur van Vodafone te zien. Eenmaal is genoeg.

Bank inlezen
Daarom vragen wij zeer gericht uw kostenbonnetjes op. Wij lezen uw bankgegevens in en boeken de omzet en controleren die met de ontvangsten op de bank.
Heeft u een pc, een smartphone, een e-mailadres en/of een scanner? Dan kunt u toch ook online de boekhouding aanleveren.

Hulp door boekhouder Amsterdam
ZZP-boekhouder-Amsterdam helpt u graag op weg met al het bovengenoemde. Wij zorgen dat de papieren rompslomp verdwijnt en u alles digitaal heeft.

Uw stap naar zzp-boekhouder
Wilt u de sprong maken en overstappen van boekhouder. Omdat  u af wilt van al het papier. Of omdat u vage rekeningen van uw huidige boekhouder of accountant krijgt. Een telefoontje wordt doorbelast, de secretaresse heeft uren gedeclareerd. En u vraagt zich af wat ze daar eigenlijk voor doet. Dan bent u van harte welkom. Wij hanteren een vaste-all-in-prijs van 80 euro excl. btw per maand. En wij geven u een second opinion over de prijs die u nu betaalt.

Advies voor u persoonlijk
Wij geven u advies op maat en wij letten op uw persoonlijke omstandigheden. Heeft u een koophuis, een zakelijke auto, een youngtimer of privé een auto. Splitst u de zakelijke en privébankrekening. Wat doet uw partner. Koopt u alles zelf of koopt u veel op afbetaling. Wat houdt u aan het einde van de streep over van uw bruto-omzet. Weet u hoeveel geld u moet reserveren voor de Inkomstenbelasting. En wat voor de BTW. Wij geven u de antwoorden. Hierdoor kunt u zich zonder zorgen richten op dat waar u goed in bent: het draaien van uw eigen zaak.

Overstap na 31 december
Onze ervaring leert dat een ZZP’er het beste per 1 januari kan overstappen naar een nieuw administratiekantoor.  Een fiscaal boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Bij overstap op 1 januari kan de huidige boekhouder het afgelopen boekjaar afronden en kan ZZP-Boekhouder Amsterdam starten met het nieuwe boekjaar op basis van de cijfers van het afgelopen boekjaar.

Contact
Bel 06-13936399 voor meer info of mail naar info@zzp-boekhouder.nl.
Wij zijn dagelijks open, ook na 18.00 uur. Ook in het weekend staat de koffie klaar. Of we kunnen een zoom-meeting organiseren.