Advertorial

ZZP-administratiekantoor in Amsterdam vaste all-in-prijs

Boekhouder-ZZP in Amsterdam geeft bespaartips

ZZP-administratiekantoor in Amsterdam is elke dag van de week bereikbaar. Wij werken tegen een vaste prijs van 80 euro exclusief btw per maand. Is uw huidige boekhouder te duur? Krijgt u hoge facturen achteraf? Zijn ze slecht bereikbaar? Werken ze de uitstelregeling? En krijgt u pas anderhalf jaar na dato uw aangifte Inkomstenbelasting? Stap dan over naar ZZP-administratiekantoor te Amsterdam. Met een vast contactpersoon, drie maanden na het boekjaar uw cijfers klaar en een vaste eerlijke prijs.

Switchen
Switchen van boekhouder gebeurde vroeger niet vaak. Families zaten generaties lang vast aan de oude vaste accountant. Dat hoorde zo. Veel mensen wisten toen nog niet dat een eenmanszaak helemaal geen accountant nodig heeft. Die hebben in de regel dan wel langer gestudeerd, maar de noodzakelijke kennis voor een zzp’er heeft zzp-administratiekantoor Amsterdam ook in huis. En we hebben een account en fiscalist die we voor een eerste hulpvraag altijd gratis kunnen raadplegen. Heeft u daarna nog verdere vragen en kost het veel meer tijd om daar in te duiken, dan geven ze u een prijsopgave. Vele zzp’ers die na een boekjaar de overstap maken naar dit administratiekantoor

Een paar voorbeelden van overstappers
ZZP’ers die hun administratie in het verleden zelf bijhielden of door een bevriende kennis lieten bijhouden. Zij willen geld en tijd besparen. Wij werken geheel online. U kunt scannen en mailen en wij doen de rest. U bespaart dus tijd en geld. En u krijgt een vast aanspreekpunt.

Ondernemers zien dat bepaalde aftrekposten niet zijn meegenomen door de oude boekhouder. Vaak gaat dat om meewerkaftrek en arbeidsbeloning fiscaal partner. En ontbreekt het ze aan tips of advies om belasting te besparen. Wij zijn proactief en denken met de zzp’er mee. De zelfstandige die nog betaalt voor de jaarrekening: de jaarrekening is al jaren niet verplicht voor de zzp’er.

Klanten van ons kiezen ervoor om de boekhouding in zijn geheel uit te besteden. Wij verwerken de verkoopfacturen, en de verwerking van mutaties via een mt-940 bestand, de giro en de inkoopfacturen. Daarna dienen we de btw-aangifte in en aan het einde van het boekjaar stellen we de balans en winst- en verliesrekening samen. Uiterlijk in april weet u de winst en de te betalen Inkomstenbelasting.

Online
Zag u op tegen het bijhouden van uw administratie, zoals printen, sorteren, ordenen, naar de boekhouder brengen en weer ophalen? Dit hoeft niet meer. Wij coachen u om alles digitaal bij te laten houden. Doordat we al deze automatiseringsprocessen al hebben doorlopen, hebben we vaak een voorsprong op ouderwetse kantoren. We kunnen zodoende ook sneller uw aangifte verzorgen en de bank eventuele info mailen.
Wij verwerken het mt-940-bestand van de bank en uw verkoopfacturen. Binnen 24 uur weet u wat u in dat kwartaal aan btw moet betalen. Wij willen graag direct aan de klant laten weten hoeveel die dient te betalen.

Tips over auto van de zaak
ZZP’ers stellen ons veel vragen over de auto van de zaak. Veel ondernemers denken dat dit altijd interessant is. Uw collega’s zeggen dat en scheppen op over hun nieuwe bolide. Ze hebben een roze bril op. De reparatie- en brandstofkosten trekken ze af. Ook de wegenbelasting en verzekering. En zelfs als ze op vakantie gaan is de benzine onderweg aftrekbaar. En ze vragen de btw, z 21 procent van het aankoopbedrag, terug. Dit wilt u toch ook? Er zit een addertje onder het gras die ze pas aan het eind van het jaar ontdekken: de bijtelling als je meer dan 500 kilometer per jaar privé rijdt. Die is normaliter 22 procent, over de nieuwwaarde!
Ook moet aan het einde van het boekjaar 2,7 procent btw worden afgedragen over de cataloguswaarde van de auto. En bij verkoop van de auto dient weer btw afgedragen te worden, zij het over de veel lagere verkoopprijs.
Soms is een auto iprivé rijden en de kilometers doobelasten helemaal zo gek nog niet. Of u kiest voor een auto die ouder is dan vijftien jaar, dan is de bijtelling niet zo hoog.

Contact
Heeft u vragen of wilt u klant worden? Bel ons op 06-13936399 of mail naar info@zzp-boekhouder. Zeven dagen per week, vast aanspreekpunt, en ook na 17.30 uur open. Zelfs tot 22.00 uur bereikbaar.

Check ook het filmpje Online Boekhouden – ZZP-Boekhouder – YouTube.