Advertorial

Zwarte keukens worden steeds populairder

Als je voor een nieuwe keuken gaat, wil je ook wel iets bijzonders. Eén die helemaal bij jou en je inrichting past. Denk dan eens aan een zwarte keuken. Persoonlijk en chique, maar toch niet té opvallend. Zwarte keukens vallen in smaak, het is dan ook niet vreemd dat ze steeds populairder worden. 

Stijlvol, modern en tijdloos
Zwart is stijlvol, modern en tijdloos. Je kunt er alle kanten mee op. Een zwarte keuken is neutraal en kan zodoende met elk interieur gecombineerd worden. Met zo’n smaakvolle eyecatcher in je woning creëer je een exclusieve uitstraling. Wil je toch liever een lichte keuken maar met zwarte details je eigen accent zetten? Ook dan is er volop keuze bij Keukenloods.nl.

Fantaseer en combineer
Is een volledig zwarte keuken toch te donker naar je zin? Benut dan een of meer van de eindeloze mogelijkheden: zo zijn er verschillende tinten en materialen. Fantaseer en combineer er maar op los… Met andere kleuren of apparatuur in RVS, zodat er een speels contrast ontstaat. 
Veel merken spelen in op de populariteit van zwarte keukens en hebben inmiddels een zwarte lijn met apparaten zodat je de kleur helemaal kunt doortrekken. En wat te denken van een chique zwarte kraan en spoelbak… en een vrijstaande stoere, zwarte koelkast?

Ontwerp zelf je droomkeuken
Bij Keukenloods.nl doe je originele maar praktische ideeën op. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Je kunt zelf jouw droomkeuken ontwerpen met de handige 3D-tool. Zo zie je welke kleuren en uitvoering bij jou passen. 

Hulp en advies
Heb je hulp nodig? Of wil je tips? Onze ontwerpers denken graag met je mee denken en adviseren je op weg naar jaren woon- en kookplezier. Je bent van harte welkom in onze winkel. Maak alsjeblieft wel even een afspraak als je wilt komen. Dan kunnen we je persoonlijk ontvangen en helpen.

Kom naar Keukenloods.nl bij jou in de buurt:

Amsterdam ZO Keukenloods
Schepenbergweg 34A
1105 AT Amsterdam