Leipe Slib

Zeuren

Tja. Net of er niks gebeurt. Gedoe, beslommeringen. Liander kwam langs, zeuren over de plek van de meterkast. Ook dat weer. Weer iets met vergunningen.

En dat vergunningenlijntje loopt nu juist via de gemeente. Daar ‘doen ze hun best’. Dat zal wel hoor, dat geloven wij, maar hun tempo is anders dan dat van ons. We wachten al zo lang.

4 november
Ouwe bok

De Man is jarig. 44. Ouwe bok. Toch nog elke dag ontspringt hem een ‘briljant idee’. Straks in het Stamhuis dit, straks in het Stamhuis dat. Maar ondertussen tast de regen de nieuwe gipswandjes aan en is er iets fout gegaan met de glasbestelling. Met droge voeten de winter in lukt nu niet meer…

5 november
Somber

Ja sorry, dat klonk allemaal niet zo vrolijk hè?

17 november
Studderen

Goed gesprek gehad met de twee mannen die ons helpen, erin geloven, en net zo kunnen doordouwen als wij. Dat geeft tenminste energie. De container is opgeruimd, winterklaar gemaakt. De hal met wc en urinoir is zoveel mogelijk afgemaakt. Op locatie zijn de kozijnen van staal rond gebogen. We studderen wat, drinken af en toe iets van de drankvoorraad (van het verboden feestje, weet je nog). Voorjaar 2016, schrijf je dat ijkpunt even op?

Lees wat eerder gebeurde rond Stamhuis de Slibvijzel.
En zie www.stamhuisdeslibvijzel.nl.

Leipe Slib
Voormalig slibvijzelgemaal wordt Stamhuis de Slibvijzel. Oud beton verbouwd tot nieuwe hangout. Belevenissen in een opmerkelijk project.