Ingezonden mededeling

Zaal huren in Amsterdam: wat is een goede keuze?

Zoek jij een prachtige zaal voor een trouwerij, familiefeest of bedrijfsfeest in Amsterdam? Het zaaltje aan de overkant van de straat is misschien wel leuk, maar je kunt er ook voor kiezen om jouw gasten echt onder te dompelen in luxe. Bij een hotelketen een zaal huren kent vele voordelen. Zo is er een professioneel team aanwezig die jou helpt bij het organiseren van jouw feest. In dit artikel lees je alle voordelen van zaal huren Amsterdam.

Goed bereikbaar
Amsterdam is met alle OV-oplossingen natuurlijk sowieso al goed bereikbaar. Ideaal wanneer jouw gasten verder weg wonen. Ook de hotels zijn goed bereikbaar en er is genoeg gratis parkeerplek aanwezig. Voor de mensen met een elektrische auto is het ook ideaal: laadopties genoeg! Dankzij de moderne faciliteiten is ook het binnenklimaat fijn: overdag is er genoeg daglicht, op warme dagen worden de ruimtes verkoeld dankzij de aanwezige airconditioning. Er is genoeg keuze uit verschillende zalen. Daarnaast worden deze op aanvraag helemaal aangekleed, geheel naar jouw wens. Zo kun je heerlijk loungen, dansen of luisteren naar sprekers. Ook kun je kiezen uit verschillende faciliteiten omtrent muziek zoals een dj-set of achtergrondmuziek.

Meeten en genieten
Wat is een feestje zonder lekkere hapjes en drankjes? Overdag en ’s avonds staat er een catering-team voor je klaar. Een lekkere lunch tijdens de middag, of een heerlijk buffet met jouw geliefden of medewerkers. Er is volop keuze qua eten en drankjes. Ook heb je onbeperkt toegang tot koffie, thee, mineraalwater en frisdrank. Je kunt het zo gek maken zoals je zelf wilt. Vier je jouw bruiloft? Dan kun je kiezen voor een prachtige bruidstaart, helemaal naar wens. 

Professionele bedrijfsfeesten
Ook voor een bedrijfsfeest Amsterdam zijn er volop faciliteiten. Zo maak je op jouw gasten een verbluffende indruk en zullen zij het bedrijfsfeest zich nog lang herinneren. Zelf hoef je nergens meer rekening mee te houden: het hotel regelt alles. Zij zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Organiseer je bijvoorbeeld een receptie of een borrel? Je kunt zelf kiezen uit de beschikbare arrangementen.

Lekker slapen
Na een topfeest kunnen jouw gasten ervoor kiezen om lekker te blijven slapen. Zo gaan zij de volgende ochtend, na een heerlijk ontbijt, weer uitgerust en voldaan naar huis. De hotelkamers zijn uitgerust met verschillende faciliteiten, zoals een Nespresso-machine, luxe badkamers, bedden om heerlijk in weg te dommelen en een televisie. Hiervoor hoeven ze niet te reizen, dus ook na een borreltje kunnen ze veilig op zoek naar hun bed. Vanuit de hotelkamer heb je een spectaculair uitzicht op de stad en je kunt ook kiezen voor een prachtige suite. Zo wordt jouw huwelijksnacht een feestje en kun je met alle gasten de bruiloft goed afsluiten.