Ingezonden

Van sabotage naar succes: jouw unieke reis naar blijvend gewichtsverlies

Op 23 januari 2024, organiseert Patricia Woestenburg, gediplomeerd Gewichtsconsulent en Holistisch NEI-Therapeut van HealthyLijf, weer een workshop over afvallen en blijvend gewichtsverlies.

Deze workshop is echt bijzonder. Want afvallen met behulp van NEI-therapie (Neuro Emotionele Integratie) is uniek en zeer effectief. Het grote verschil met andere methodes is dat met NEI emotionele blokkades en andere saboterende delen uit je energetisch systeem verwijderd worden waardoor je in balans komt en ongehinderd je afvalsucces of gezondheidsdoel bereikt, en behoudt.
 Je krijgt uitleg over de fysieke redenen van ongewenste kilo’s die niets met calorieën te maken hebben: overbelasting van je lichaam door toxines of intoleranties, hormonale disbalans, verstoring van stofwisseling of vertering, vitaminen- en mineralentekorten of -overschot en nog veel meer wat je nooit hebt geweten. Ontdek in deze workshop waarom elke afvalreis uniek is, dus ook die van jou. 

Je gaat naar huis met de nieuwste afvaltips -en inzichten speciaal voor de 40+ vrouw die extra afvaluitdagingen ondervindt door veranderende hormoonhuishouding. Je zult na de workshop weten wat ervoor nodig is om jouw persoonlijke afvalreis tot een succes te maken.
De eerste vijf aanwezigen van de workshop krijgen een persoonlijke ‘voortest’. Je weet binnen een minuut of jij testbaar bent met de HealthyLijf-methode en of er te verhelpen emotionele blokkades zitten onder jouw afvalwens. 

Waar en wanneer?
De workshop op 23 januari vindt plaats in de Flexbieb aan de Talbotstraat 46 op IJburg, van 19.30-21.30 uur. Boek snel een plaats, want de ruimte is beperkt en vorige keer zat de workshop vol.
Inschrijven kan hier, kosten €5.

Voor wie
Voor vrouwen die geen ‘one size fits all’ zoeken maar een aanpak die op hun lijf is geschreven.