Advertorial

UniKidz biedt ook in de zomervakantie opvang voor 0 tot en met 18-jarigen: ‘Jumpen in videogames, maar dan live op straat’

Bij UniKidz, een unieke opvang voor kinderen van 0-18 jaar, kunnen kinderen zich ontwikkelen. Door een ruim aanbod theater, dans, sport, koken, natuurlijk en ontdekkend leren kunnen ze ontdekken waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. “Elk kind is een bron van talenten.” 

Svetlana Lalic (40) is oprichter van UniKidz, samen met Myriam den Blanken (37) runt ze het bedrijf. “We hebben nu tien vestigingen op IJburg en acht vestigingen in de rest van de stad. Waarom we zo hard groeien? Omdat wij met kinderen doen wat ouders graag met ze zouden willen doen. Kinderen rijden paard bij ons, doen judo en basketbal, gaan naar zwemles, dansen, doen circusacts, STEAM’en in de Makerspace, spelen toneel, zeilen en leren koken.” Geen saaie opvang dus, maar activiteiten die je als ouder ook graag met je kind zou doen als je niet toevallig ook een drukke baan had. 

Uitgebreid zomerprogramma
Bij UniKidz zijn ze superblij dat ze weer volledig open zijn en het hele programma weer kunnen aanbieden. Voor ouders ook op een belangrijk moment, tijdens de zomervakantie op school gaat het werk gewoon door en wat is er fijner dan de zekerheid dat jouw kind het juist dan ook naar zijn zin heeft? Komende zomermaanden wordt een uitgebreid programma aangeboden. UniKidz gaat volwaardig offline! Sharon Mol, programmamaker van UniKidz somt op: “Deze zomer jumpen we in de wereld van videogames en brengen we alle bekende spellen buiten tot leven. Leg je controller aan de kant en ga met ons mee op avontuur! We gaan Scrollen & Dollen en Swipen en Swingen. Mikken, afgooien, ontwijken en schuilen tijdens de Fortnite Battle Royal, en tegenstanders vertragen tijdens Levend Mariokart. En ben je op zoek naar een creatieve challenge? Maak dan een papieren piranhaplant uit het bekende Mariospel!” 
Hier blijft het niet bij, gaat Sharon enthousiast verder. “Kom helemaal tot rust met Fortnite Yoga, speel Real Life Animal Crossing en Ontwerp je eigen Gamecontroller. Zin in iets gevaarlijk lekkers tussendoor? Maak dan een Minecraft Creeper Smoothie. Berg al je coins op in je Animal Crossing Bell Bag, swing je suf tijdens een potje TikTok Bingo of maak een Afkicktablet. Zin in actie? Speel de Subway Surfers Challenges of waag je aan een potje voetbal met een bestuurbare auto tijdens Levend Rocket League. Dus ben jij klaar voor een offline adventure? Here we go!” 

Zomerschool
Op de unieke wijze die UniKidz kenmerkt kan je kind komende zomer samen met vriendjes en vriendinnetjes lekker actief zijn. Ook verzorgen zij de UniKidz summerschool binnen het onderwijs voor doelgroepkinderen. UniKidz is een plek waar vooral plezier voorop staat, en waar ze kinderen graag lifetime memories meegeven. 

Meer info? Kijk op www.unikidz.nl.