Oost in Bedrijf

‘Tropelicious’ take-away bij De Tropen

Café De Tropen is gestart met een take-away – gezond, lekker en voedzaam – voor bewoners en bedrijven in de buurt van het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Onder leiding van chef Hans Ribbens is een selectie gemaakt uit de populairste gerechten van de kaart. De menu’s zijn verkrijgbaar vanaf €7,50 per gerecht, af te halen bij het Amsterdam Tropen Hotel. Bij het naastgelegen De Tropen kun je vanaf 1 juni weer terecht op het zonnige terras met uitzicht op het Oosterpark. 
“We hebben besloten om in de aanloop naar 1 juni onze lekkere en betaalbare gerechten alvast aan te bieden in de vorm van een take-away. We hebben zin om weer aan de slag te gaan,” vertelt Ribbens. 

De Tropelicious take-away-kaart is net als de reguliere menu’s geïnspireerd op andere culturen, verandert voortdurend op basis van beschikbaarheid van lokale en verse ingrediënten, voornamelijk uit Oost. De gerechten zijn laagdrempelig en geschikt voor iedere dag van de week. Zo staan er Turkse köfte, Thaise viscurry en parmigana di melanzane (vegetarische lasagne) klaar om afgehaald te worden. Via de site kan iedereen zijn bestelling doorgeven en een dag later ophalen. Er zijn gerechten met vlees of vis en er is natuurlijk een vegetarische variant. www.amsterdamdetropen.nl/bestellen/