Oost in Bedrijf

Spiazzo wil graag uitbreiden

In Design020, op Steigereiland, zijn drie jonge ondernemers bezig een bestaande horecazaak, Spiazzo, uit te breiden. Het huidige Spiazzo bestaat al vier jaar en wordt gerund door Niels en Suzanne Wijtmans. Nu is het tijd om uit te breiden, zodat er ook in de avond bij Spiazzo gegeten en gedronken kan worden.
Het nieuwe Spiazzo zal zich gaan vestigen aan de andere kant van het gebouw aan de Pedro Medinalaan, met een groot – en gunstig op de zon gelegen – terras aan het water.
Spiazzo moet een dagzaak worden met openingstijden van 10.00 tot 00.00 uur, waar gasten terecht kunnen voor lunch, borrel en diner. Er wordt een internationaal seizoensgebonden keuken gevoerd. Op het terrein van Design020 kan gratis geparkeerd worden.

Om dit mogelijk te maken is Spiazzo bezig met crowdfunding, in samenwerking met Symbid. Op dit moment staat de teller op €32.100, dat is 54% van wat nodig is. Als tegenprestatie ontvangen investeerders 20 procent van de aandelen. Investeren kan al vanaf €20. Zie https://www.symbid.nl/ideas/6361-realisatie-van-spiazzo-bv