Oost in Bedrijf

Smartphone Repair: ‘Je kunt zien wat er achter de balie gebeurt’

Smartphone Repair aan de IJburglaan biedt kwaliteit en service bij reparaties aan smartphones, tablets en MacBooks. Loop er binnen of plan online een afspraak. “Je data zijn veilig en we zijn transparant.”

Alexander van Wijngaarden (38) is oprichter van de Smartphone Repair-keten. Hij is een echte ‘repairpionier’, dook destijds in het gat van de enorme opkomst van mobiele telefonie, toen de providers geen idee hadden wat ze met defecte toestellen aan moesten. Hij wist het wel. “De mensen kwamen overal vandaan, terwijl wij hun telefoon à la minute repareerden.”

De tijden zijn veranderd, natuurlijk. Online worden nu allerlei reparatiediensten aangeboden. Maar niet vaak vind je de service, het advies en de snelheid als bij Smartphone Repair. Ze weten wat je nodig hebt. “We werken met de beste materialen. Je data zijn veilig en we zijn transparant, je kunt zien wat er achter de balie gebeurt.”

IJburg is een van de nieuwe locaties. Je kunt er terecht voor reparaties, maar ook bijvoorbeeld voor het uitlezen van je accu. “Loopt je iPhone snel leeg, loop dat gerust binnen voor een gratis analyse.” Trots is Alexander op de dienst Superspoed, en vooral op Reparatie op Locatie. “Je boekt online een afspraak, de monteur meldt zich op het opgegeven adres en repareert je toestel ter plekke.”

In de winkel zijn accessoires te koop en ook de nieuwste rages: PopSockets en Finger Spinners. Sinds enkele weken is de winkel een DPD-punt voor pakketjes. Binnenkort wordt zusterbedrijf PlanetRefurbished geïntegreerd in de winkel. “Kort gebruikte Apple-apparaten – het aanbod van kwalitatief goede tweedehands apparaten is enorm – verkopen we aantrekkelijk geprijsd. Je krijgt van ons een jaar garantie op je aankoop.”

Smartphone Repair BV, met vestigingen o.a. aan de IJburglaan 1281, www.smartphonerepair.nl, info@smartphonerepair.nl.