Oost in Bedrijf

Slagerij Kaddour aan de Pampuslaan uitgebreid na verbouwing

Kaddour Puur & Eerlijk Vlees in IJburg was even dicht voor een make-over. Nu is de vertrouwde Kaddour er weer, helemaal in een nieuw jas: het interieur is van industrieel staal en hout. De winkel heeft ook een uitgebreider assortiment, inclusief belegde broodjes.

Slagerij Kaddour begon ruim 35 jaar in Amsterdam-Noord, en is sindsdien uitgebreid naar de Pampuslaan op IJburg en Osdorp. Over de slogan puur en eerlijk vlees vertelt directeur Rachid Kaddour: “We hebben veel boerderijen bezocht, en hebben direct contact met de boeren. Zo weten we onder welke omstandigheden de runderen grazen. Zoals bijvoorbeeld de Canadese Black Angus. Die zijn zoals dat heet natural fed. De ruige natuur, het landschap, het zuivere water, en de gezonde omgeving van dat land proef je terug in dit vlees van wereldklasse.” -advertorial-

Het recept van de populaire lamsworstjes, ‘lamsmerguez’, is vernieuwd. Ze zijn lekkerder, volgens de slager. “We wilden niet afwijken van het authentieke recept, dus de vertrouwde smaak is er nog.”
Kaddour heeft bovendien gewerkt aan een nieuwe broodjeslijn: Kaddour Clubs. Bezoekers kunnen nu versbereide clubsandwiches krijgen zoals de Smoked Chicken Club of de smeuïge Vega Club met hummus en avocado.