Oost in Bedrijf

Sinterklaas Speurtocht in Oostpoort

Bij Sinterklaas denk je aan pieten, pepernoten, schuimpjes en ander snoepgoed. Maar winkelgebied Oostpoort doet het dit jaar eens helemaal anders. In navolging van de geslaagde Healthy Halloween-middag is er op zondag 3 december de Gezonde Sinterklaas Speurtocht door de straatjes van Oostpoort. De speurtocht, vanaf 13.00 uur, is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Dit is het tweede gezonde evenement dat Oostpoort voor kinderen organiseert. Het winkelgebied zet zich in voor een gezonde leefstijl, en ook steeds meer restaurants, supermarkten en ondernemers in Oost doen mee. Kinderen wordt zo op een vrolijke manier geleerd dat gezond ook echt heel lekker kan zijn.

Speurtocht
Kinderen kunnen op zondag 3 december tussen 13.00–16.00 uur terecht. Op het Oranje-Vrijstaatplein kunnen ze hun schatkaart ophalen en aan de speurtocht beginnen. Met behulp van gezonde letters zullen zij een puzzel oplossen. Oostpoort roept iedereen op om verkleed als piet te komen. Ter plekke kunnen kinderen zich als ‘gezonde piet’ laten schminken. En als klap op de vuurpijl ontvangen alle pietjes een leuke en gezonde verrassing.

Kijk op beleefoostpoort.nl voor de laatste informatie, tips en leuke extra’s. Of check social media: Facebook beleefoostpoort, Instagram: beleef_oostpoort.

advertorial