Oost in Bedrijf

Sickmann Woninginrichting, een begrip aan de Eerste Oosterparkstraat

Bij Sickmann vind je alles voor de inrichting van je huis, op de meubels na. In de winkel aan de Eerste Oosterparkstraat hebben ze alles voor de vloer – linoleum, parket, laminaat, tapijt, novilon – en alles voor de ramen: vitrage, overgordijnen, zonwering voor binnen en bijvoorbeeld horren.
Je krijgt er vakwerk en service. Komt natuurlijk doordat het een echt familiebedrijf is. Opgericht door opa A. Sickmann in 1955, nu liefdevol gerund door zoon Frans en diens zoons Dennis en Remco en zus Marjan. Maar ook Guido, geen familie, maakt zich al 26 jaar hard voor de zaak. Allemaal houden ze van de veelzijdigheid van hun vak. Amsterdam-Oost kennen ze op hun duimpje, “elk huis verdient zijn unieke vloer en raamaankleding”.

advertorial

De deur staat bij Sickmann open voor kleine reparaties en voor grote projecten, van een ouderwets gordijnhaakje tot super-de-luxe Verosol of parket, voor particulieren en bedrijven in Groot-Amsterdam. Voor (vrijblijvend) advies en vakwerk, op de familie Sickmann kun je altijd rekenen.

Sickmann Woninginrichting, Eerste Oosterparkstraat 202, open van maandag tot en met zaterdag, www.sickmann.nl.