de Brug op wielen

Renault Nieuwendijk klaar voor de toekomst

Een opfrisbeurt voor het pand, een nieuwe wasstraat en negen nieuwe laadpalen; er is de afgelopen periode hard gewerkt bij Renault Nieuwendijk in Lijnden.

Deze vestiging is de Renaultdealer voor groot Amsterdam, en dat is goed nieuws. “Wij zijn een echt familiebedrijf”, zegt verkoopleider Daan Knop. “We staan altijd klaar voor onze klanten. Ons bedrijf heeft een flexibele instelling en we proberen altijd behulpzaam te zijn, een klant wordt binnen het redelijke altijd door ons geholpen.”
Extra voordeel: “Renault is Europees marktleider op het gebied van elektrisch rijden. De Renault Zoe is technisch de beste elektrische wagen die momenteel leverbaar is, dat komt onder andere door het unieke laadsysteem. De Zoe kan daarmee snelladen aan een gewone laadpaal.”  Voor eigenaren van een elektrische wagen is dit een groot voordeel omdat de snelladers een hoger tarief rekenen voor stroom. Met het speciale hoef je hier niet extra voor te betalen bij een reguliere laadpaal. 

Een korte test met de Zoe liet een prima eerste indruk achter, met name door de ruimte en het comfort. Het is dan ook begrijpelijk dat Fetch, een nieuwe aanbieder van elektrische deelauto’s, voor de Renault Zoe heeft gekozen.  Het model is leverbaar vanaf 32.940 euro tot 35.940 euro. Van dit bedrag gaat nu al 4.000 euro Renault-subsidie af.


Van 20 tot en met 28 maart worden de bekende Renault Dealerdagen gehouden. Bij Renault Nieuwendijk krijgen kopers naast de gewone voordelen, ook nog als extra een set all season-banden. autobedrijf-nieuwendijk.nl