de Brug op wielen

Renault Kangoo, Van of the Year. Autobedrijf Nieuwendijk: ‘Terechte waardering’

Een selecte club van 24 internationale journalisten heeft de prestigieuze Van of the Year Award toegekend aan de Renault Kangoo. De mensen van Autobedrijf Nieuwendijk mochten met een proefrit de proef op de som nemen. Zijn begrijpen de keuze van de jury wel. 
“De Renault Kangoo is ontworpen voor mensen die een behoorlijke lading moeten vervoeren. Denk aan vaklui als aannemers en schilders, maar ook aan cateraars en maaltijdbezorgers. Een van pluspunten die de jury benoemde is dat de Kangoo met 1,45 meter de grootste laadopening heeft in zijn klasse. De laadruimte is recht en hoekig ingedeeld, waardoor elke kubieke centimeter kan worden benut.”
“Een ander voordeel is de cabine, die in een handomdraai kan worden omgetoverd tot een mobiele werkplek. Handig wanneer je onderweg even iets moet mailen. De auto is verder ruim uitgerust met elektronica. Eén snufje springt daarbij direct in het oog: er is een beeldscherm gemonteerd waar normaal gesproken de binnenspiegel zit. Via een camera heb je nu op dit beeldscherm goed zicht op het verkeer achter je.”
Wat verder – onder veel meer – opvalt zijn de hoge zit, fraaie afwerking en de goede vering en stabiliteit. “Wij reden de Renault Kangoo Blue dCi 95 Luxe van 21.095 euro rijklaar. De Kangoo is al leverbaar vanaf 17.895 euro en nu te testen bij een van de vestigingen van Renault Nieuwendijk.”
Meer informatie op www.renault-nieuwendijk.nl.

Advertorial