Advertorial

Porto in verkoop: energiezuinige appartementen in DUIN met uitzicht op het IJmeer

Wakker worden met de opkomende zon. De eerste boten glinsteren op het water, sportievelingen maken hun rondje door de duinen. Jij geniet vanaf het balkon van het prachtige uitzicht. Dit is Porto: het nieuw te bouwen woongebouw in DUIN. Met 102 luxe koopappartementen verdeeld over 24 woonlagen een eyecatcher in het natuurlijke landschap van Almere. 

De appartementen hebben oppervlaktes vanaf 90 tot wel 203 m2 en prijzen vanaf € 500.000 tot € 1.450.000 vrij op naam inclusief een parkeerplaats, complete keuken en badkamer(s). 
Het woongebouw wordt dicht bij het water gebouwd en krijgt een natuurlijke uitstraling. De terrassen, buitenruimtes en raamopeningen lijken te zijn uitgehold uit de stenen massa. De onderste verdiepingen gaan met hun zandkleurig metselwerk optisch op in de duinen. Je woont in Porto riant, comfortabel én heel energiezuinig. Porto voldoet aan de BENG-eisen (Bijna Energie-Neutraal Gebouw). Dat betekent onder meer dat je appartement gasloos is en bijzonder goed geïsoleerd. Dat ga je merken je aan je energierekening. Los daarvan zorgt het voor meer comfort: de temperatuur is stabiel, de lucht altijd vers en de geluidsoverlast vrijwel nihil.

DUIN is een bijzondere nieuwbouwwijk in Almere Poort, vooral dankzij het unieke, aangelegde duinlandschap. Je vindt hier duinen van wel 10 meter hoog, maar ook bosachtige gebieden, een fraaie jachthaven en een heerlijk strand. Voorzieningen zoals een supermarkt, restaurants, een sportschool, een yogastudio en kinderopvang vind je in en rond de DUINhal. En wil je een dagje shoppen of naar musea en evenementen, dan zijn het centrum van Almere en Amsterdam nooit ver weg.
Zie ook duin.nl.

Verkoopinformatie
-Sense Vastgoed: 06-82471863 / info@duin.nl
-Brockhoff Nieuwbouwmakelaars: 020-5437375 / nieuwbouw@brockhoff.nl