Oost in Bedrijf

‘Persoonlijke aandacht is ons handelsmerk’

De keukenshowroom van Bulthaup op het KNSM-eiland bestaat al vijftien jaar. Hier kan Amsterdam kennismaken met een merk dat eigenzinnigheid, kwaliteit en functionaliteit durft te combineren.

Imposante keukenblokken, hightechapparatuur en tijdloos design, dat zal vast het nodige kosten, of niet?
“Bulthaup staat inderdaad bekend als een duur merk, maar dat vooroordeel klopt niet,” legt eigenaar Milko Wilner uit. “Wij luisteren naar de klant. Proberen zijn wensen en leefpatroon in kaart te brengen en kijken dan welke keuken daar het beste bij past. En dat kan absoluut ook gerealiseerd worden met minder budget.”
Daarom ook is de speciale B1 in de markt gezet, een vriendelijk geprijsde keuken.

Het van origine Duitse merk Bulthaup staat over de hele wereld bekend als kwalitatief zeer goed. “Bulthaup streeft ernaar om het interieur van de woning en de keuken zoveel mogelijk in elkaar over te laten vloeien en er één geheel van te maken. Een keuken wordt zo dus een functionele leefruimte waar vernieuwing en precisie hand in hand gaan,” aldus een enthousiaste Wilner.

Bulthaup zou Bulthaup niet zijn zonder persoonlijke benadering en eerlijk advies. Milko Wilner vindt het heel belangrijk dat zijn klanten nog echt klanten zijn, iets waarin hij zich onderscheidt van veel concurrenten. “Het zit hem in de tijd die je voor de klant neemt. Persoonlijke aandacht is ons handelsmerk. Daarnaast houden wij de regie zelf in handen. Uiteraard wordt de inbouw van de onderdelen uitgevoerd door opgeleide monteurs, maar de kwaliteit en duurzaamheid van de keuken valt altijd onder onze verantwoordelijkheid.”

Een keuken van Bulthaup wordt gekenmerkt door authenticiteit en functionaliteit. Het gaat bij dit merk niet alleen om ‘mooi’, het gaat er vooral om of de keuken ook bij je pást. De ontwerpen zijn niet onderhevig aan mode, maar tijdloos en minimalistisch. Het merk biedt eerlijke producten met oog voor de persoonlijke levensstijl van de klant. “Want wat heb je aan een super-de-luxe keuken met alles erop en eraan als je helemaal niet van koken houdt?” lacht Wilner.

Zie www.knsm.nl voor openingstijden, werkwijze en nieuws vanuit de showroom.

Dit verhaal is onderdeel van de woonspecial Leef!