Advertorial

Park Valley: het best bewaarde geheim vlak bij Amsterdam. Fase 2 vanaf 20 september in verkoop

Een groene oase in stedelijk gebied naast het mooie Bergwijkpark. Zo wordt de nieuwe stadswijk Park Valley in Diemen, op de grens van Amsterdam, ook wel genoemd. 

Dwars door de wijk loopt een autovrije parkstrook met een singel, glooiende oevers, bomen, wandelpaden, picknickplekken en speelplaatsen. Aan dat langgerekte park liggen de woonhoven: groene plekken waar de woongebouwen omheen komen. 

Je betaalt hier, in het best bewaarde geheim  van Amsterdam, geen erfpacht. De woningen staan namelijk op eigen grond. Dat scheelt in je maandlasten. Je woont bovendien in een energieneutrale woning, met driedubbele beglazing, hoogwaardige isolatie en een warmtekoude-opslag systeem (WKO). Daardoor zijn ook je energiekosten, een stuk lager. Daarnaast wordt bij de bouw zo veel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke, hergebruikte materialen. En de omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. Alles in Park Valley is dus gericht op een duurzame, hoogwaardige en gezonde leefomgeving.

Op dinsdag 20 september gaat fase 2 in verkoop, met 75 appartementen, dubbellaagse woningen en terraswoningen met woonoppervlaktes van circa 50 tot 188 vierkante meter. Het gaat om twee-, drie-, vier- en vijfkamerwoningen. Er is dus volop keuze. Bij een groot aantal woningen is een parkeerplaats in de onderliggende garage bij de prijs inbegrepen. Kopers van andere woningen kunnen optioneel een parkeerplaats bij hun woning kopen. Alle woningen worden opgeleverd met een badkamer die is voorzien van tegelwerk en sanitair. Een keuken kies je zelf, al zitten de aansluitpunten bij oplevering al netjes op hun plek.

De prijsindicaties lopen uiteen van € 395.000 tot € 975.000 euro (v.o.n.). Inschrijving verloopt via de projectsite

Nieuwsgierig naar Park Valley fase 2 (en 1)? Of naar de volgende fases? Kom dan langs op het projectbureau om de maquette te bekijken. En stel al je vragen aan de makelaars. Het projectbureau ligt aan de Dalsteindreef 2038 in Diemen, in het winkel- en horecagebied schuin tegenover de AH. Vanaf deze plek kun je ook direct langs de bouwplaats van Park Valley lopen. De data en tijden waarop je hier terechtkunt, vind je op de projectsite.