Ingezonden

Open repetitie Toonkunstkoor Amsterdam op 5 juni

Het Toonkunstkoor Amsterdam zingt beroemd koorrepertoire, met goede orkesten en in de grote concertzalen, maar ook bijvoorbeeld hedendaagse muziek. Op 5 juni houdt dit koor een open repetitie in Vrijzinnig Centrum Vrijburg.
Toonkunstkoor Amsterdam is een ambitieus en veelzijdig concertkoor. Recente concerten zijn onder meer Liebesliederwälzer van Brahms en Petite Messe Solennelle van Rossini, op dit moment wordt gewerkt aan de Messe in e-Moll van Bruckner. 
Toonkunstkoor Amsterdam wordt regelmatig uitgenodigd door professionele orkesten zoals het Concertgebouw Kamerorkest en ieder jaar zingt Toonkunstkoor op Goede Vrijdag Amsterdam Bachs Matthäus Passion. 
Elke maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur wordt er gerepeteerd in Vrijzinnig centrum Vrijburg in Amsterdam. Op 5 juni kun je meedoen en twee keer vrijblijvend repeteren. Daarna, als de kennismaking bevalt, volgt een auditie bij de dirigent. 
Voor meer informatie over bijvoorbeeld audities kun je contact opnemen met het Toonkunstkoor Amsterdam: info@toonkunstkoor.nl.