Advertorial

Op een unieke locatie: herenhuis aan de Oranjesluizen te koop

Op een van de mooiste plekjes van Amsterdam, aan de Noorder IJdijk 63 pal naast de Oranjesluizen, staat nu dit unieke vrijstaande herenhuis te koop. Het huis, in perfecte staat, is ontworpen door C.H. Peters, een leerling van Cuypers en architect van onder meer Magna Plaza. Authentieke delen van het pand zijn bewaard gebleven en het is allemaal met smaak verbouwd.
Ooit was Schellingwoude – waar dit voormalige postkantoor staat – een belangrijk dorp met een eigen bestuur. Het was onderdeel van de Waterlandse Unie. In 1921 werd het bij Amsterdam gevoegd. Maar het dorpse gevoel ervaar je hier nog steeds, vertelt de makelaar van Appeltaart Vastgoed: “Zo’n pand als dit komt maar zelden in de verkoop, dit is een unieke kans. Je vindt hier rust, vrijheid, het dorpse, een praatje met buurtbewoners, een goede buurtsupermarkt Landmarkt, fantastische zonsondergangen en een geweldig uitzicht met veel langsvarende boten.”

Oprichter van Appeltaart Vastgoed is zelfstandig makelaar Monique Hugen. Zij combineert jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt met vakkennis en gevoel voor styling. “Een huis als dit komt maar zelden in de verkoop.” Interesse? Maak dan een bezichtigingsafspraak om de sfeer van dit bijzondere huis te proeven: info@appeltaartvastgoed.nl. Zie ook www.appeltaartvastgoed.nl.

Foto: Vastgoedfotografie Meneer de Fotograaf, meneerdefotograaf.nl