Ingezonden mededeling

Nu bij Nieuwendijk: de nieuwe hybride-modellen van Renault

Schoner rijden, besparen op brandstofkosten en voordeel behalen op de wegenbelasting is mogelijk met de nieuwe hybride en plug-in e-tech hybridemodellen, die nu beschikbaar zijn bij Renault Nieuwendijk.

Als pionier en expert op het gebied van elektrisch rijden, heeft Renault dynamische en efficiënte e-tech hybride aandrijflijnen ontwikkeld. Die zijn er in twee varianten: zelf ladende hybride en oplaadbare plug-in hybride. Of je nu lange afstanden rijdt of veel in de stad, met deze modellen verbruik je minder brandstof en geniet je van rijplezier onder alle omstandigheden.

Het gamma start bij de Clio E-TECH Hybrid, gevolgd door de nieuwe Captur E-TECH Plug-in Hybrid 160 en de MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid 160 die dit najaar wordt verwacht. De CLIO HYBRID laadt zichzelf op tijdens het rijden, bij de CAPTUR en MEGANE PLUG-IN HYBRID kun je ook de stekker gebruiken. In beide modellen wordt de benzinemotor ondersteund door twee elektromotoren. 

Met een hybride model van Renault rijd je duurzamer, bespaar je brandstofkosten én heb je voordeel op wegenbelasting. Daarnaast profiteer je nu tijdelijk tot €500 aan gratis opties bij aankoop van een hybride model. Kom langs en ervaar het comfort van hybride rijden tijdens een proefrit bij Nieuwendijk.