Oost in Bedrijf

Nieuwe woonwinkel in Amsterdam-Oost: Dyker City Living

Dyker City Living is een woonwinkel die zich richt, de naam zegt het al, op compacte stedelijke oplossingen: banken en fauteuils die geschikt zijn voor kleinere ruimtes, maar net zo makkelijk uitgebreid kunnen worden als er meer oppervlak beschikbaar is.

Dyker City Living – onlangs verhuisd van de Pretoriusstraat naar de Cruquiuskade – is een initiatief van het Nederlandse meubelmerk Dutch Seating Company. “Op deze manier kunnen de consumenten nu direct bij de makers en de bedenkers van de meubelen kopen,” aldus eigenaar Walter Wuis.

De stijlen van de meubels zijn veelal verrassend en een mix van Art Deco, Bauhaus, Vintage tot exclusieve blikvangers voor het interieur. Het prettige zitcomfort en het tijdloze ontwerp staat bij alle fauteuils en banken voorop. De stoffencollectie die gebruikt wordt voor de banken en fauteuils worden exclusief gemaakt voor Dutch Seating Company.

De consument die weinig tijd heeft kan alle banken, fauteuils, exclusieve stoffen en kussens online bestellen via de www.dyker.nl

De winkel Dyker City Living is gevestigd op de Cruquiuskade 85 en ligt zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam Centrum, Oost en IJburg en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, fiets en auto. Openingstijden: vrijdag t/m zondag 12:00–18:00 uur.