Oost in Bedrijf

Nieuwe snelladers en een bakery: 29 en 30 juni feest bij Studentenpomp Kriterion

Om de nieuwe voorzieningen te vieren en de buurt een leuk weekend te bezorgen, organiseert Studentenpomp Kriterion op Zeeburgereiland een openingsweekend op 29 en 30 juni. Verwacht lekker eten, gezelligheid, korting op de speciale discocarwash en een rad van fortuin met leuke winacties. De hoofdprijs? Gratis door de wasstraat, de discocarwash.
“Bij het betreden van ons station word je nu begroet door gloednieuwe snelladers, een teken van onze toewijding aan een groenere toekomst. Bovendien hebben wij een bakery met heerlijke verse koffie en belegde broodjes die voor je neus gemaakt worden. Zo is Studentenpomp Kriterion de ultieme pitstop op Zeeburgereiland.” 
Het unieke aan dit tankstation is dat het team volledig bestaat uit studenten. “We zijn erg trots dat we dit succesvolle bedrijf draaiende houden en een belangrijk onderdeel zijn van de Kriterion-familie die bestaat uit bioscoop Kriterion, café-restaurant en bioscoop Studio/K, eetcafé en cultuurpodium SKEK en bioscoop de Uitkijk.”
“Wij hopen je snel in ons station te ontmoeten, zodat je kennis kunt maken met onze nieuwe voorzieningen, shopproducten en carwash, waar je een euro korting krijgt als je meer dan 25 liter tankt.”

Studentenbijbaan
Pompstation Kriterion zoekt versterking. Ben jij student en geïnteresseerd in een uitdagende en plezierige werkplek? Een plek waar jouw stem wordt gehoord en je vrienden kunt maken? Stuur dan je motivatie naar sollicitatie@kriteriontankstation.nl.