Oost in Bedrijf

Nieuwe plantaardige gezichtsolie Squalan

Twee vriendinnen brengen een bijzonder middel voor de gevoelige én verouderende huid. Hun plantaardige Squalan herstelt, verzacht en hydrateert. “De natuurlijke olie in onze producten is als we geboren worden nog volop in onze huid aanwezig.”

advertorial

De vriendinnen Monique en Leslie kampten beiden jaren met een gevoelige huid. Afzonderlijk probeerden zij – tevergeefs – allerlei producten, supplementen en wat dan ook uit om hun huid rustig te krijgen. Zo verdiepten ze zich in de verschillende stoffen die in huidverzorgingsproducten gestopt worden en hoe onze huid daarop reageert.
Na een jarenlange zoektocht kwamen Leslie en Monique een pure olie tegen, waar ze allebei heel goed op reageerden. Die olie – squaleen – werd onderzocht en getest. Ze besloten het op de markt te brengen. Nu verkoopt hun bedrijf Squalan twee producten met als hoofdbestanddeel de bijzondere plantaardige olie.

Squaleen is een vetachtige substantie die door zowel mensen, dieren als planten wordt aangemaakt. De eerste organismen op aarde bestonden voor een groot deel uit squaleen. Bij onze geboorte is het percentage squaleen in de huid hoog. Dit neemt af naarmate we ouder worden. Vanaf je dertigste, als het verouderingsproces begint, maak je er nog maar weinig van aan.

Puur
Squaleen zorgt voor flexibiliteit en soepelheid van de huid, is uitzonderlijk hydraterend en heeft het vermogen diep in de huid te dringen. De olie trekt snel in, maakt de huid zacht en geeft een glad, niet-vettig gevoel. Daarnaast werkt de olie verzachtend voor mensen met huidproblemen zoals eczeem, psoriasis en rosacea. Het product herstelt de beschadigde huid, helpt de huid haar natuurlijke elasticiteit te behouden en vermindert ouderdomsvlekken.

Zie voor info, webshop en bijvoorbeeld meningen van gebruikers: www.squalan.com.