de Brug op wielen

Nieuwe Honda e en Honda Jazz Hybrid bij Van Nieuwkerk

Honda heeft er twee nieuwe paradepaardjes bij. De Honda Jazz Hybrid staat sinds vorige week in de showroom en eind juni komt de Honda e. Kom ze bij Automotive-centre van Nieuwkerk bekijken of neem contact op voor private shopping-mogelijkheden.
De Honda e is dé gadget voor 2020. Honda bewijst hiermee dat een auto met retrolooks gecombineerd kan worden met een nieuwe 100% elektrische aandrijving. Buitenspiegels zijn verleden tijd en vervangen door camera’s die nog meer veiligheid bieden. Met ook diverse schermen, mobiele connectie de mogelijkheid tot spraakcommando’s (Honda Personal Assistant). De lon-batterij van 35,5 kWh geeft een actieradius van ruim 220 km, en dankzij een snellaadmogelijkheid is de auto binnen 30 minuten weer tot 80% geladen. Dit model is leverbaar vanaf €35.330 en via private lease vanaf €499 per maand.
Ook de Honda Jazz Hybrid en de Honda Jazz Crosstar Hybrid zijn geïntroduceerd. De Jazz Hybrid is qua technologie en veiligheid een nieuwe weg ingeslagen en een volwaardige B-C segment auto. Het model beschikt over alle nieuwste innovaties en het hybride systeem zorgt onder meer voor zuiniger brandstofverbruik. De Jazz Hybrid is leverbaar vanaf €24.620.

Kom langs voor veel meer informatie en een proefrit, laat uw huidige auto taxeren of informeer naar private shopping: Automotive-centre van Nieuwkerk, 020-4683341, www.vannieuwkerk.nl.

Advertorial