Oost in Bedrijf

Natuurlatex matras krijgt hoogste waardering

Na jaren van onderzoek heeft Bed Affair, de Amsterdamse natuurlijke slaapstudio, de hoogste waardering voor comfort en duurzaamheid verkregen.

Al jaren biedt Bed Affair alles op het gebied van gezond slapen én voor je omgeving zorgen. “Aan deze matrassen zit geen chemisch luchtje,” zegt Arend Vaders, directeur en eigenaar. De natuurlatex matrassen kregen zelfs de hoogste waardering ooit verkregen voor comfort, ‘breathability’, duurzame landbouw, CO2 neutraal produceren, milieu en sociaal verantwoordelijk geproduceerd en vrij van schadelijke en gifstoffen.

De handgemaakte natuurlatex matrassen worden in een kleine ambachtelijke Duitse matrassenfabriek gemaakt, van zuiver natuurlijke materialen zoals biologisch katoen, scheerwol, paardenhaar, kokosvezel en diep in de kern het beste, soepelste en tegelijkertijd duurzaamste natuurlatex ooit.

Het natuurlatex kreeg de hoogste waardering (100 punten) ooit, volgens het strikte TÜV keuringsinstituut. Hun 100 punten zijn uitzonderlijk. Het keuringsinstituut gaat ervan uit dat bij 70 punten een goede kwaliteit bereikt wordt.

Bed Affair – met ook bijvoorbeeld een collectie bedlinnen en meubels – heeft een showroom in Design020 op IJburg. Op www.bedaffair.nl is de collectie online te zien.

Actie
Ontvang nu tijdelijk 10% korting bij het invullen van deze code op onze site (geldig tot 28 februari 2014):
IJBURG13