Oost in Bedrijf

Michel-Inn aan het Steve Bikoplein uitgebreid

Michel-Inn bestaat al vier jaar. En… met succes! Of het nou ligt aan het lekkere eten, het leuke personeel of de fijne sfeer: we weten het niet. Maar we zijn stiekem wel een beetje trots. Ook Het Parool vindt dat onze pizza’s behoren tot de lekkerste van de stad. Hoe we dat doen? We zijn onze pizzabakkers gaan halen daar waar de beste pizza’s worden gebakken: in Italië.     -advertorial-

Misschien wist je nog niet dat er bij ons niet alleen pizza’s worden bereid, maar ook platito’s. Dat zijn culinaire kunstwerkjes op zich. Elke drie maanden buigt onze chef Pablo zich over de producten van het seizoen, waarmee hij bekoorlijke gerechten klaarmaakt. En dan heeft onze baas ook nog een neus voor goede wijn.
Michel-Inn heeft zijn huiskamer naar buiten toe uitgebreid. Het is er tof, gezellig en de nieuwe ruimte kreeg – heel toepasselijk – de naam Michel-Out!
Michel-Inn is niet alleen een mieters dolle plek waar kinderen hun eigen pizza’s mogen bakken, maar ook een cultureel platform. Elke kunstenaar die in zichzelf gelooft, krijgt ook ons vertrouwen. Zo lanceren we elke maand een nieuwe expo. Dat is een mooie aanleiding voor een leuk evenement met vrolijke optredens en smakelijke specials.
Elke laatste maandag van de maand doet Michel-Inn zelf lekker creatief en kun je vermakelijke cabaretvoorstellingen bijwonen. Kom langs en ervaar het zelf: je bent van harte welkom! Monday is Funday.
www.michel-inn.nl, Steve Bikoplein 12, Amsterdam.