Oost in Bedrijf

Meubelstoffeerderij Miedema & Zn.: ‘Ook in deze lastige tijden kunnen woonwensen worden vervuld’

In deze bijzondere tijd, waarin u veel thuis bent, is het belangrijk dat uw huis een plek is om te kunnen wonen, werken en ontspannen. Voelt u zich ook écht thuis in uw woning? Kunt u probleemloos thuis werken? Zit uw bank of fauteuil wellicht toch niet meer zo goed nu u er vaker of langer op zit? Of heeft u al langer het idee om iets aan uw interieur te willen veranderen, maar ontbrak het u aan tijd om hiermee aan de slag te gaan? Allemaal redenen om juist nu inspiratie op te doen en u persoonlijk en professioneel te laten adviseren!

Natuurlijk houden ook wij ons aan alle geldende overheidsmaatregelen die nu gelden en uiteraard zijn ook onze mensen ‘op de weg’ goed geïnstrueerd. We bekijken graag samen met u wat er wanneer mogelijk is.

In een persoonlijk gesprek bij u thuis adviseren wij u over kleur, design en stijl. De mogelijkheden zijn onbegrensd en door onze passievolle manier van werken komt er altijd een prachtig resultaat dat helemaal is afgestemd op uw wensen.
Zien uw zitmeubelen er nog goed uit, maar zit het niet lekker meer? Ook dat is geen probleem bij Miedema & Zn. Wij vervangen de vullingen, passen ze aan op uw wensen en zorgen ervoor dat u binnen enkele dagen weer als nieuw zit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis: 020-2443189. Zie ook www.miedemaenzn.nl

Advertorial