Oost in Bedrijf

Mentor biedt hulp bij zorgvragen

Heb je extra begeleiding of zorg nodig, maar kost het je moeite dit te organiseren? Dan is een mentor misschien iets voor jou. De mentor komt voor je op als dat nodig is en helpt je de juiste beslissingen te nemen bij vragen als: wat heb ik nodig om zelfstandig te blijven wonen, wie kijkt er naar me om als mijn dementie verergert, wie zorgt er voor mijn gehandicapte kind als ik er niet meer ben? 
De Stichting Mentorschap Amsterdam ondersteunt mensen met een klein netwerk of zonder naaste familie bij dergelijke belangrijke vraagstukken. Kom je in aanmerking voor deze vorm van hulp, dan word je officieel gekoppeld aan een mentor. Deze getrainde vrijwilliger denkt vanaf dat moment met je mee en helpt je de regie over je leven te houden. Heb je een mentor nodig of is het mentorschap misschien wel iets voor jou? Neem contact op via www.mentorschapamsterdam.nl
Advertorial