de Brug op wielen

Mazda CX-30 nu bij dealer Van Nieuwkerk in de showroom

Mazda’s nieuwste crossover, de CX-30, is nu te bewonderen en te testen bij de Amsterdamse Mazda-dealer Van Nieuwkerk. De CX-30 voldoet aan de eisen van klanten die een stadsvriendelijk formaat willen combineren met ruimte en praktische luxe. Het model is ontworpen volgens de Kodo-designfilosofie en leverbaar met de nieuwste motoren, waaronder de revolutionaire Skyactiv-X. De nieuwe Mazda CX-30 is in eerste instantie leverbaar met een benzine- en een dieselmotor. Vanaf oktober is de CX-30 – vanaf de Comfort-uitvoering – ook leverbaar met de nieuwe Skyactiv-X benzinemotor. 

De benzinemotoren van de Mazda CX-30 zijn standaard uitgerust met het Mazda M Hybrid-systeem. Deze ‘mild hybrid’-technologie’ verlaagt het brandstofverbruik doordat een elektromotor de benzinemotor ondersteunt. De elektromotor wordt gevoed door de energie op te vangen die vrijkomt bij remmen en vertragen.

De Mazda CX-30 is leverbaar vanaf € 29.990. Voor dat bedrag krijgt de koper onder meer Radar Cruise Control, Active Driving Display, led-koplampen en een breed assortiment veiligheidssystemen. Ook is het Mazda Connect infotainmentsysteem met geïntegreerde navigatie, DAB+ digitale radio en Apple CarPlay aanwezig. 
Kom gerust kijken en rijden, meer informatie op www.vannieuwkerk.nl.
Advertorial