Oost in Bedrijf

Lezersactie: besparen op energiekosten

Lezers van de Brug hebben deze maand exclusief de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een energieveiling. Door je in te schrijven krijg je de mogelijkheid om de scherpste tarieven voor je energierekening vast te zetten. Besparingen kunnen oplopen tot zo’n €350 per jaar.

AmsterdamOostBespaart.nl is een initiatief van de Brug en Vastelastenbesparing.nl. Vastelastenbesparing.nl heeft inmiddels ruim 50.000 mensen geholpen met de overstap van energieleverancier.

Beste energieaanbieding
Door de samenwerking kun je nu profiteren van de scherpste energietarieven van de markt. Iedereen kan zich vrijblijvend inschrijven op AmsterdamOostBespaart.nl. Vervolgens wordt er onderhandeld met de energieleveranciers. Door dit op deze manier te doen is AmsterdamOostBespaart.nl in staat om de energieleveranciers tegen elkaar uit te spelen en de beste tarieven af te dwingen.

Ingeschrevenen krijgen vervolgens het energieaanbod dat als beste uit de bus is gekomen via e-mail toegestuurd. Je maakt daarna zelf de keuze of je gebruik wilt maken van dit aanbod. AmsterdamOostBespaart.nl regelt een vlekkeloze overgang naar je nieuwe energieleverancier.

Overstappen is een fluitje van een cent
Jeroen Voorn is oprichter van Vastelastenbesparing.nl. Hij zegt: “Voor veel mensen is het nog altijd lastig en onduidelijk wat de verschillen tussen energieleveranciers zijn en wat daarin de beste keuze is voor een overstap. Daarom helpen wij mensen met kiezen en bieden we alleen de allerbeste optie. Zo weet je zeker dat het goed geregeld is en dat er een deskundig team van mensen vooraf naar gekeken heeft. Voor veel mensen levert dit vervolgens een flinke besparingen op, die oploopt tot wel €350.”

Inschrijven kan nog tot 31 oktober
Je kunt je nog tot 31 oktober inschrijven. Hoe meer mensen meedoen, hoe scherper onderhandelt kan worden en hoe voordeliger de tarieven zullen zijn. Inschrijven is geheel vrijblijvend. Pas als je het energieaanbod ontvangt hoef je te beslissen.

Schrijf je hier in, via www.AmsterdamOostBespaart.nl.