Advertorial

Lekker en verantwoord eten en toch afvallen: de NewFysic-methode werkt voor iedereen

In een grote stad als Amsterdam kan het leven hectisch zijn. Een balans vinden tussen werk, gezin en vrije tijd gaat beter in combinatie met een gezonde levensstijl. Want als je je fitter voelt en op gewicht bent, houd je vanzelf meer energie over om leuke dingen te doen. NewFysic is geen dieet, het is een levensstijl. Met een op maat gemaakt voedingsplan, gratis coaching en ondersteunende supplementen wordt afvallen makkelijker en is het goed vol te houden. Meer weten? Boek een gratis intake bij Monique van NewFysic Amsterdam-Oost.

Zes keer per dag eten en toch afvallen: dat spreekt mensen aan die starten met NewFysic. Volgens vestigingsmanager Monique van NewFysic Amsterdam-Oost moet je juist eten om af te vallen, zodat je stofwisseling goed op gang gebracht wordt. “Ik leer cliënten op een andere manier met voeding om te gaan, met gewichtsverlies als resultaat en zónder honger.” Groot voordeel is dat je niet apart hoeft te koken en dat het hele gezin kan mee-eten. Bovendien zijn de lekkere en gezonde recepten door een team van diëtisten samengesteld. Heel handig: je hoeft geen keukenprins of -prinses te zijn. Je kan het zo makkelijk maken als je zelf wilt.

Tijdens het intakegesprek bespreek je wat je streefgewicht is. Het team van NewFysic Amsterdam-Oost zet diverse gegevens in het systeem, zoals lengte, gewicht en leeftijd. Maar ook wat je doet op een dag en hoeveel je beweegt. Daar passen we een voedingsplan op aan waarin staat beschreven wat je per dag tot je mag nemen. Gelukkig met veel verschillende suggesties, zodat je kunt kiezen waar je zin in hebt. “Ik zeg altijd, ga op zoek naar lekkere recepten op onze website, zodat je lekker en NewFysic-proof eet.” In het voedingsplan is rekening gehouden met een juiste balans in voedingsstoffen. Daarnaast neem je dagelijkse supplementen die zorgen voor een efficiëntere vetstofwisseling, die de spiermassa ondersteunen en het hongergevoel tegengaan. De NewFysic-coach staat altijd voor je klaar en houdt je gemotiveerd. 

“Afvallen is één ding, maar wij willen dat mensen zich ook fit voelen en meer energie krijgen.” De natuurlijke supplementen helpen je niet alleen afvallen, maar ondersteunen ook je weerstand en energie. 
Als je start met NewFysic ontvang je een boodschappenboekje met alle producten die je mag eten. Handig om te weten dat die allemaal verkrijgbaar zijn in de supermarkt, wel zo makkelijk. Overigens heb je alles wat je moet weten bij de hand in de NewFysic-app op je telefoon, of op de website.

Geen tijd om zelf te koken? Bestel dan de vriesverse maaltijden via de app of website, het zijn gezonde en lekkere gerechten die NewFysic-proof zijn en die per diepvriestransport thuis worden bezorgd.

Zin om af te vallen en beter in je vel te zitten? Maak online een afspraak voor een gratis intake bij Monique of bij een van haar collega’s van NewFysic aan de Hogeweg2A in Amsterdam-Oost